Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

• Sisätilan Miljardiluokan huoneistoja Lontoon keskustassa

Sydämessä Soho - kuuluisan ostos- ja viihdealueen keskellä Lontoon ovat vanhoja taloja, usein rakennettu paitsi tiiliä, mutta myös luonnon kiviä. Tämä on, jos suunnittelija Michaelis Boyd sitoutui korjauksia vanhan asunnon. Huoneistossa on kokenut uskomattoman muutoksen ja vaikuttava rebound. Moderni design ja luominen ympäristöystävällistä kodin tuloksena syntyi luksusta kahden makuuhuoneen asunto, jossa luonnon materiaaleja. Nyt, kun muutos tämän asunnon arvo on 3, $ 3 miljoonaa euroa.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

tulos muuntaminen asuntoja kääntyi yksinkertaisesti vaikuttava. Huoneistossa on välittömästi iski ihana valo täyttää koko asunnon, joka sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja näköala länteen.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

Huoneistossa harkiten luonut valtavan määrän viihdettä tilojen muodossa valtava (avo) vastaanotto ja ruokasali, joka on täysin liittyy toiminnallinen moderni keittiö.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

Kauniit puulattiat ja tiiliseinät koko huoneiston luovat kodikkaan ja lämpimän tunnelman, varsinkin kun näyttää olevan hohtavan valoa vanha alkuperäinen takka, joka sijaitsee kuvakkeen yläpuolella.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

Moderni keittiö ei todennäköisesti ole kovin suuri, mutta erittäin toimiva ja se on mitä tarvitset.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

enemmän alkuperäisen taulun mukana näillä samoilla tuolit, tuovat oman mausteensa koko suunnittelu asunnon.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

Kattoon, kuin toinen muotoilu ruokapöytä ja tuolit, kattokruunu on tehty puusta.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

on suurikokoinen ja tilava makuuhuoneessa on oma pukuhuone ja kylpyhuone. Valkoiset seinät resonoi jännitys valkoinen katot.

Sisustus Miljardiluokan asunto Lontoon keskustassa

Avattavat eristi lasia, joka on myös ajatus suunnittelijoiden visuaalisesti lisätä tilaa.